Knowledgebase: Club JC
Club JC & Shop4U
Posted by Tex, Last modified by Chris S. on 28 February 2022 11:39 AM
Club JC er en abonnementstjeneste for våre kunder der vi tilbyr:
  • StandBy Booking: Holde igjen pakker i USA for å samle pakker opp til 30 dager
  • Shop4U: Hvis du møter en amerikansk selger som bare aksepterer amerikansk betaling eller bare tillater amerikansk internettilgang, kan vi ofte gjøre kjøpet for deg
  • Få rabatt på Fortollingsgebyr
Club JC-medlemskap koster $49 pr år og er et løpende abonnement.

Hvordan abonne?  Logg deg inn på din konto. Velg fliken, Club JC.

Obs: Du må betale medlemskapet med PayPal